Boek lectorale rede en workshops

Op 16 oktober 2023 was het een bijzondere dag voor het lectoraat Ethiek & Technologie met de officiële installatie en lectorale rede van Steven Dorrestijn en workshops door leden het lectoraat. Met trots presenteren we nu ons boek met de tekst van de rede aangevuld met artikelen over de workshops. Er zijn ook enkele foto’s opgenomen die een indruk geven van de mooie dag.

De digitale versie is hier beschikbaar:

Steven Dorrestijn e.a. (2024). Ethiek & Technologie, maar dan praktisch. Met bijdragen van de leden van het Saxion lectoraat Ethiek & Technologie. Deventer: Hogeschool Saxion, Ethiek & Technologie. doi:10.5281/zenodo.12683806download

Wil je graag een gedrukt exemplaar van het boek ontvangen? Dat kan. We sturen het graag op (zolang de voorraad strekt) als je je naam en adres laat weten (via dit formulier https://forms.office.com/e/bTpinq0nEK).

Hartelijke groeten,
De leden van het lectoraat Ethiek & Technologie